Mode, skönhet och annat roligt

Tips & Råd för att vara fin

Ingen mer dubbelhaka. Kryolipolys är lösningen!

Dubbelhaka är ett vanligt problem som förekommer hos kvinnor och män i alla åldrar. Det är vanligtvis genetiskt betingat och beror på muskulaturen och fettansamling som sker med tiden. Muskelsvaghet och gravitation är också ansvariga för arrangemanget av de ytliga vävnaderna, vilket leder till skapandet av en dubbelkäke. Fettfrysning med kryolipolys är den mest effektiva och säkra lösningen för personer som vill skulptera formen på sin käke och ta bort överflödigt fett 100 % blodlöst.

Vad exakt gör kryolipolys för en dubbelhaka?

Kryolipolys minskar dubbelhakan och återställer hudens fasthet i området. Det är den mest effektiva icke-invasiva metoden för den definitiva kampen mot lokal lipohypertrofi. När fettceller utsätts för låga temperaturer kristalliserar de och dör, utan att påverka resten av hudens vävnader. Således är utseendet på hakområdet kraftigt förvandlat.

Hur fungerar det?

Kryolipolys utnyttjar fettcellernas svaga punkt: deras låga tolerans mot kyla. Tack vare det speciella huvudet som är exakt applicerat på området i fråga exponerar enheten fettcellerna på ett helt riktat och kontrollerat sätt för en temperatur på upp till -10 grader Celsius.

Denna exponering orsakar deras naturliga död (apoptos) och får kroppen att aktivera de naturliga processerna för fettbearbetning och eliminering av döda fettceller. Under nästa period elimineras de gradvis från kroppen på ett normalt sätt, med resultatet att fettlagret i behandlingsområdet minskar med upp till 40 %.

Vad är det som gör behandlingen så populär på skönhetskliniker?

Behandlingens innovation ligger i det faktum att den kan ge en permanent minskning av antalet fettceller med upp till 40 % på en enda session utan smärta eller biverkningar (endast den kalla känslan märks under några sekunder, men huden domnar mycket snabbt lokalt utan ytterligare obehag).

Behandlingen varar ca 30 minuter och återgången till dagliga aktiviteter är omedelbar. Bland fördelarna med metoden är att den agerar målinriktat på fettvävnaden, inte skadar omgivande vävnader och de överflödiga fettcellerna elimineras successivt ur kroppen och förhindrar därmed risken för slapp hud som finns med mer invasiva metoder , såsom fettsugning.

Hur länge håller resultaten?

De första resultaten börjar synas cirka 3 veckor efter behandlingen, men du kommer att se en kraftig skillnad nära 2 månader. Kroppen fortsätter dock att tappa fettceller upp till 4 månader efter, så resultatet kommer stadigt att förbättras under denna period. Och det viktigaste är att resultatet är permanent.

Därför, även om det finns en framtida viktökning, kommer fettet att fördelas jämnt i ansiktet och kommer inte att ackumuleras oproportionerligt i det specifika området, eftersom överskottsfettcellerna inte kommer att finnas där för att växa tillbaka i storlek.

Jag har själv provat hos Estetic och det fungerar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *