Mode, skönhet och annat roligt

Tips & Råd för att vara fin

Hyalase – 4 saker att känna till

I en idealisk värld skulle vi aldrig behöva använda Hyalase. Nu ser det tyvärr inte ut så utan många har fått ett mindre bra eller oönskat resultat. Hade man från första sekund gjort konsultationen och själva behandlingen rätt utifrån kundens önskemål men också klinikens expertis. Tråkigt nog är det vanligt med kunder som blivit fel eller överbehandlade. Här skriver vi mer exakt hur det tas hand om på ett säkert och professionellt sätt.

fundera-hyalase

” Det är av största vikt att kliniken har rätt kompetens och kunskap inte bara gjort en snabbutbildning på någon dag ”

Vad är hyalase ?

Hyalase eller som det också heter hyaluronidase, är en enzym och medel som i förstahand används för ögonkirurgi.

Hyalase, har godkänts av Läkemedelsverket och kan endast användas med ett officiellt tillstånd från läkare.

Detta innebär att endast de kliniker som är godkända av Läkemedelsverket får använda Hyalase. Mer matig information finner du på socialstyrelsens webbsida.

du kan även läsa mer om andra problem och knep för bättre hår här.

fillers-hyalase

Vad gör hyalase ?

Den bryter ned hyaluronsyra. För att förtydliga, den används för att rätta till misslyckade fillersingrepp, om något är osymmetriskt eller om du fått en klump som du vill ha bort som kan uppstått vid stickning på fel sätt.

Du kan se markant skillnad redan direkt beroende på hur mycket det är som ska korrigeras.

Men det riktiga resultatet kommer du se 2 dygn till 2 veckor efter du gjort en hyalase behandling.

risker-hyalase

Risker med hyalase ?

Människor har till störst del animaliskt hyaluronidase naturligt i sig från början, därför finns det stor risk för en allergisk reaktion. För att säkra upp att detta inte skall hända kan du göra allergitest antingen på kliniken eller på vårdcentralen så de inte blir komplikationer. Detta gör man oftast i underarmen.

För din säkerhet  

Det som tidigare nämnt är av största vikt att kliniker eller personer som utför denna typ av injektion har rätt kunskap.

Be att få information om deras utbildning vart den är tagen och läs sedan på lite om den utbildningen för att se om den är seriös eller inte.

någon vi vet har rätt kunskap för detta är Götaklinik.se gå in och läs mer på deras hemsida och få konsultationen du önskar.

De har även: Behandling För Kroppsskulptering – som du kan läsa mer om i artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *