Mode, skönhet och annat roligt

Tips & Råd för att vara fin

Jag var så trött på min dåliga hy! Tills jag gjorde detta.

Jag var så trött och irriterad på mina stora porer på näsan samt små ärr som uppkommit när jag var yngre och hade finnar på kinderna som vi alla nog kan relatera till?.

Jag sminkade mig en hel del när jag var yngre men ju äldre jag blev ju mindre orkade jag sminka mig. Irritationsmomentet mot dessa problem kvarstod fortfarande och pratade då men en nära vän när jag gav henne en komplimang för att hon hade så slät och fin hy, det var då hon berättade om något som heter microtoxin. Ska jag vara helt ärlig så var jag lite halvskeptisk men när hon visat både före och efterbilder så började jag läsa lite om de och tog sen kontakt med en klinik för att få konsultation om vad de är i medlet och hur det går till.

microtoxin-hud

Har du hört om den nya metoden, Microtoxin? 

Vem har inte tråkig, torr hud med? Tro mig när jag säger detta microtoxin är lösningen.

Microtoxin eller microbotox är en innovativ behandling där en behållare fylld med vitaminer, fuktgivande fyllmedel och antioxidanter levereras till ditt ansikte. Denna låga dos av botox ger dig den ungdomliga glöd som alla söker efter!

Denna fantastiska blandning stämplas sedan in i huden med hjälp av små, tunna guldnålar för att underlätta förberedelserna. Den låga dosen botox ändrar inte muskelrörelser och jämnar bara ut fina linjer eller rynkor samtidigt som porernas talgproduktion minskas för en fin glöd! Läs mer om ny teknik för försämrad hud på fsek.se

Vi blandar botox och skinbooster i microtoxincocktailen för att hjälpa dig att uppnå önskat utseende. Vi rekommenderar Filorna NCTF för dem med känslig, torr eller åldrande hy eftersom den innehåller 53 aktiva ingredienser inklusive vitaminer mineraler antioxidanter enzymer nukleinsyror hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av essentiella element samtidigt som de reparerar vävnad genom att påverka cellulär proliferation blodcirkulationen i arbete!

Du kommer att bli förvånad över hur bra din hud kan se ut efter bara en gång av detta fantastiska medel. Det kan fixa allt ifrån:

  • Pigment 
  • Minska rynkor 
  • Ärr 
  • Slätare linjer 
  • Synliga porer
  • Texturen på hyn
  • Fyller ut huden 
  • Minska talgproduktionen 
  • Minska fet hy 
  • Minimerar finnar

Är du även intresserad av – Höjda ögonbryn – En riktig “hype” jus nu!, Hudbehandling med laser eller 3 Skönhetslaserbehandlingar med laser du inte bör missa!

microtoxin-bra-hud

Resultaten av en individs genetik är avgörande för hur han eller hon reagerar i denna behandling.

Behandlingen är snabb och enkel, men det är bäst om du inte bär någon smink före eller efter ingreppet, minst 1 dygn. 

En rengöring med klorhexidinalkohol tar bort smuts från ditt ansikte så att dom på kliniken kan behandla med medlet mer effektivt! Och så att det inte kommer in smuts i huden.

Efter 14 dagar kommer du att kunna se en skillnad. Den fulla effekten uppnås efter denna tid och det kommer att variera från person till person beroende på deras biologiska arv samt ålder eller andra hudrutiner de redan har i form av produkter som använts tidigare vilket kan påverka hur resultatet blir.

Behandlingen kommer garanterat ge en effekt men det kan vara mer hos ena personen kontra den andra, så förvänta dig inte samma resultat överallt! Du kan alltid få hjälp genom att kontakta kliniken du funderar på att gå till och den kliniken jag kan rekommendera heter estetic.se dom är riktigt professionella och har stor kunskap i vad dom gör.

Denna behandling kan erbjudas när som helst, men den är mest effektiv om den görs regelbundet med ungefär 4-6 månaders mellanrum för dem som vill ha upp sitt självförtroende i utseende och energinivåer! Om du helt enkelt vill ha en boost innan något stort händer eller om du bara vill ha lite extra fart vid ett speciellt tillfälle så har tittar du garanterat på rätt metod att göra så. Läs mer om vad som är viktigt att tänka på med fillers innan du börjar på mingranne.se

Huden kan kännas varm och ha rodnad efter en mikrotoxinbehandling. Det försvinner snabbt, så var inte orolig!

Här kan du även läsa om vilken inverkan torr luft i hemmet kan ha på hud, hår och naglar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *